top of page

Krooninen elämännälkä
No hei kaikille,❤️


Tärkeää asiaa! Kerron tämän erityisesti, jos täällä olisi nuoria lukijoita.

Sain kolme mielestäni merkityksellistä työkalua kotoani lapsuudessani:

1. Positiivinen ajattelu

2. Eämännälkä, mikä tavallaan tarkoittaa kaikkea uteliaisuutta, mitä kivaa elämä voi ihmiselle antaa.

3. Kiitollisuus.

Jos ajatellaan elämää, jota kestää keskimäärin 30 000 päivää per ihminen, niin elämä on jatkuvaa muuttumista. Kaikki on väliaikaista.

Elämme tällä maapallolla joka päivä vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa, mikä tarkoittaa konflikteja milloin mistäkin syystä, usein turhista asioista. Ja jokainen yrittää elää onnellista elämää ja menestyä valitsemallaan uralla ja nauttia elämästä. Mitä pidemmälle pääset tai et pääse, joka tapauksessa aina ympärilläsi on ihmisiä, jotka toivovat sinulle epäonnistumisia ja laittavat valheellisia juoruja liikkeelle. Tästä syystä ja ennen kaikkea itsesi puolesta, positiivinen elämänasenne nostaa sinut aina ongelmatapausten yläpuolelle antaen siivet selkään.

Onneksi nämä ovat ominaisuuksia, joita voi harjoitella ja parantaa ja jokaisen saada, vaikka lapsuudesta niitä ei olisi tullut mukana.


Vanhan kansan neuvo pätee tässäkin: Korvat lukkoon, keskity omaan tekemiseen ja siirry sinua kannustavien ihmisten seuraan.


Elämännälkä on tärkeää. Se on eräänlaista juopumista kaikesta siitä ihanasta eri aistien nautinnoista, mitä elämä voi antaa. Ihania tuoksuja hajuaistille, suloisia makuja makuaistille, kauniita sanoja kuuloaistille, upeaa katseltavaa näköaistille ja mukavia hetkiä ystävällisten ihmisten kanssa. Siitä on hyvä elämä tehty.


Elämännälkään kuuluu myös uteliaisuus siihen, mitä ympärillä ja myös maailmassa tapahtuu. Kuka, mitä, missä?Utelias ihminen on avoin. Avoin ihminen on vastaanottavainen. Vastaanottavainen ihminen on positiivisesti ajatteleva. Positiivinen ihminen on onnellinen.

Onnellinen ihminen elää laadukkaampaa elämää.


Toki elämä ei ole ruusuilla tanssimista alati, vaan piikit iskevät ihoon vähän väliä. Siitä huolimatta, rakenne itsellesi ruusutarha ja hoida sitä hyvin.


Ja joka ilta ennen nukkumaan menoa ole kiitollinen asioista, joita sinulla on ja joita opit.


Mukavaa päivää kaikille,

puss puss

PauliinaComments


97989240_10158409735216613_3235131068570

Hei. Kiva kun poikkesit.

Toivottavasti löysit jotain mielenkiintoista ja näen sinut  uudestaan pian.

Anna postin tulla luoksesi

Kiitos kirjautumisesta!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
bottom of page